üzlettér és partnerek keresése

online vállalati pénzügyi alkalmazások

m&a adatbázis

MANDA DB

cégértékesítés támogató online M&A/tranzakciós adatbázis és alkalmazás

vállalatfinanszírozás, online hitelek

go4credit!

online vállalatfinanszírozási üzlettér vállalkozások és finanszírozók számára

pénzügyi kalkulátorok

cégértékelés

néhány alapadat (pl. árbevétel, EBITDA, várható beruházások) és értékelés paraméterek, mint WACC, EBITDA szoró megadásával gyorsan, pár perc alatt iránymutatást kaphatsz egy cég potenciális értékéről

annuitás kalkulátor

egy adott induló cash-flow N évre számított jelenértéke akár 3 különböző növekedési periódust is megkülönböztetve a futamidőn belül

partnerminősítés

vevő, szállító, egyéb finanszírozott cég pénzügyi kockázatainak, hitelképességének megítélésére szolgáló eszköz, amely segíti a kockázatvállalási döntések meghozatalát

hiteltörlesztés

hosszú lejáratú hitelek várható törlesztési ütemezését szimulálhatod különböző törlesztési típusok alapján, számos paraméter figyelmbe vételével (kamat, futamidő, törlesztés típus, havi/negyedéves tőketörlesztés, balloon)

finanszírozási igény

a vállalkozásod működő tőke igényét és várható külső finanszírozási igény változását számolhatod ki gyorsan, néhány egyszerű pénzügyi adat megadásával

fedezeti pont kalkuláció

kiszámolhatod, hogy mekkora értékesítés/termelési volumen felett válik nyereségessé egy cég/projekt vagy üzem, az értékesítés fedezet tartama, hol éri el a fix költségeket?

hasznos excel segédletek

Az excel segédeltek között egyszerű mintákat és a #vallalatipenzugyek blogon megjelent cikkekhez készült példákat találod. A file-ok ingyen letölthető, de a letöltés regisztrációhoz kötött: csak a hírlevélre feliratkozott olvasóink, ügyfeleink számára lehetséges.
skontó valós költségek

A skontó egy drága finanszírozási forma, csak akkor használd ha nincs más lehetőség. Az excel file-ban egy egyszerű kalkuláció található, ami modellezi a többlet költségeket.

társasági adó, hipa becslés

A TAO és HIPA kalkulátor a 2017. évben érvényes adójogszabályokat figyelembe véve készült, de nem teljeskörű, a kapott eredmények közelítő becslésként értelmezhetők.

monte-carlo szimuláció alap

Az üzleti életben a kockázatelemzés a döntéshozatali folyamat szerves része. A Monte Carlo szimuláció a bizonytalan kimenetelek modellezésére szolgáló, statisztikai alapú eszköz.

annuitás szimuláció - változó kamatok

Az annuitás alapvetően egy előre meghatározott, egyenlő tagú pénzáramlás. Bizonyos esetekben, pl. kamat és devizárfolyam változásoknak kitett pénzáramlás esetén az egyes periódusok pénzárama változhat.

kapcsolat

lépj velünk kapcsolatba vagy iratkozz fel a hírlevelünkre