go4credit!

online vállalatfinanszírozási üzlettér

A go 4 credit! (G4C!) egy online üzlettér finanszírozók és vállalatok számára, amely finanszírozási illetve számlavezetési igényeket és kapcsolódó indikatív ajánlatokat közvetít a felek között.
A vállalatok kényelmesen és gyorsan tudnak több banktól ajánlatot kérni, anélkül, hogy a hagyományos, hosszadalmas hiteligényélési és adatszolgáltatási procedúrát párhuzamosan több finanszírozónál is elindítanák.
A finanszírozók számára pedig előminősített üzleti lead-eket és információkat (ügyféligény, alap- és pénzügyi adatok) biztosít a rendszer, amely ezáltal hatékonyabbá teszi az ügyfélszerzés folyamatát.

A G4C! a felhasználók számára egy egyszerű, átlátható felületet biztosít, ahol néhány lépésben el lehet jutni a regisztrációtól az ajánlatkérésig, illetve ajánlatadásig.
Az adatbázisban regisztrált, ellenőrizhető hátterű vállalatok finanszírozási és számlavezetési igényei kerülhetnek rögzítésre, amelyre vonatkozóan csak a regisztrált finanszírozók adhatnak indikatív jellegű ajánlatokat.
A rendszer használata nem jár fix költségekkel: az alapvető funkciók, mint a regisztráció, ajánlatkérések és ajánlatadás, illetve azok közötti keresés ingyenes.
Az oldal elérése: www.goforcredit.com


finanszírozási üzlettér


online hitelkérelmek


számlavezetési ajánlatok


ajánlatok több helyről

előnyök

szélesebb elérés, alternatív csatorna

Széles elérést biztosító online felület a vállalatfinanszírozásban érdekelt felek számára és alternatív értékesítési csatorna a bankoknak, amely meggyorsítja és hatékonyabbá teszi a folyamatot, hiszen az online felületen keresztül nem szükséges személyes találkozókat szervezni és az adatok megadása strukturáltan történik, egy egységes felületen keresztül (nincs többszörös adatszolgáltatás).

nincsenek fix költségek, kötöttségek

A rendszer alapvető szolgáltatásainak igénybevétele nem jár fix költségekkel vagy kötöttségekkel, a G4C! üzemeltetője kizárólag sikeres közvetítés esetén jogosult sikerdíjra, amennyiben a Felek kölcsönösen elfogadják a kért és adott ajánlatot.

megbízhatóság, üzleti diszkréció

A rendszeren keresztül a felhasználók "anonim" módon kérhetnek és tehetnek ajánlatot, így megőrizve az üzleti diszkréciót. Az adatbázisban szereplő cégek közvetlen beazonosítására alkalmas adatok nem jelennek meg publikusan, azokat kizárólag a regisztrált (!) finanszírozási ajánlattevők számára jelenítjük meg, abban az esetben ha az ajánlatkérő felhasználó elfogadja az adott finanszírozó valamely ajánlatát.

strukturált, egyszerű adatbevitel

A rögzítendő adatok köre csak a feltétlenül szükségesre korlátozódik, ugyanakkor a finanszírozók számára lehetővé teszi a hatékony előszűrést és az értékes lead-ek azonosítását. Az ajánlatkérő részéről nem kell minden banknak külön adatot szolgáltatnia, hiszen az adatszolgáltatás egy központosított felületen keresztü történik, a finanszírozók pedig minden esetben ugyanolyan minőségű és mélységű adatokat látnak.

ellenőrzött információk

A finanszírozók számára alapvető működési és pénzügyi adatok tekinthetők meg a felületen, lehetővé téve az előszűrést. A közölt adatokat rendszeresen ellenőrizzük, illetve szükség esetén a felhasználókkal személyesen is egyeztetünk azok tartalmáról.

kapcsolat

Amennyiben érdeklődik a go 4 credit! szolgáltatásunk iránt, szeretné a vállalkozásának finanszírozási és számlavezetési igényeire vonatkozó ajánlatokat kapni egy helyen, a működés pénzügyi tervezhetőségét növelni, úgy keressen minket az alábbi elérhetőségeken vagy küldjön üzenetet.