ashington hírlevél

A hírlevél feliratkozással összefoglalót kaphatsz a szakmai blogunkban megjelent tartalmakból, illetve tanácsokat és ötleteket küldünk a vállalati pénzügyekhez kapcsolódóan. Fő témáink M&A, cégértékelés, finanszírozás, vállalati controlling, pénzügyi kockázatkezelés.
Odafigyelünk arra is, hogy ne legyünk terhedre a hírlevelünkkel, ezért csak 1-2 havonta kapsz tőlünk levelet, abban viszont a valóban fontos és értékes tartalmakat gyűjtjük össze.

hírlevél feliratkozás


Az Ashington Consulting Kft. a hírlevélre történő feliratkozás során a Felhasználó által megadott személyes adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt csak a hírlevélre feliratkozók hozzájárulásával adja át. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.
A hírlevélre történő feliratkozással Felhasználó elfogadja, hogy Ashington Consulting Kft. számára rendszeres hírlevelet küldjön, amely szakmai híreket vagy üzleti ajánlatokat tartalmazhat.
Az Ashington Consulting Kft., mint adatkezelő a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által nyilvántartásba vételre került a NAIH-129007/2017. adatkezelés nyilvántartási számon.