üzletfejlesztési tanácsadás, üzleti tervezés

új projektek/üzletágak indítása, üzleti tervezés és pénzügyi modellezés

üzletfejlesztés

üzletfejlesztés

Új projektek, tevékenységek beindításának vagy meglevő tevékenységek restrukturálásának támogatása pénzügyi szemléletben.

üzleti tervezés

üzleti tervezés

Üzleti tervek és pénzügyi modellezés, cash-flow tervezés, egyedi igényekre szabott pénzügyi modellek fejlesztése, MonteCarlo szimuláció.

üzletfejlesztés

fejlődés, növekedés, speciális helyzetek

Szakértői csapatunk széleskörű iparági tapasztalatokkal rendelkezik, amelyet vezetőként és tanácsadóként szereztek eltérő élethelyzetben levő és különböző szektorokban működő vállalatoknál.
Ügyfeleinket ezen tapasztalatokra építve nemcsak a közvetlen, szűken értelmezett vállalati pénzügy kérdések megoldásában támogatjuk, hanem közreműködünk különböző vállalati stratégiák kidolgozásában, üzleti modellek kialakításában vagy éppen szervezeti / működési átalakítások és restrukturálási szituációk pénzügyi szemléletű kezelésében.
A komplexebb, több szakterületet felölelő üzletfejlesztési kérdésekben független szakértő partnereink (pl. szerveztfejlesztők, HR, marketing vagy IT szakemberek) bevonásával képesek vagyunk az ügyfelek szélesebb spektrumú igényeit is kiszolgálni.
  • üzletfejlesztés támogatása: üzleti modellek és struktúrák kialakításában való szakértői közreműködés, szolgáltatások és termékek árazása, üzletfejlesztés gazdasági hatásainak modellezése és vizsgálata
  • működésfejlesztés, átvilágítás: meglevő szervezeti és működési struktúrák átvilágítása, felülvizsgálata és a vállalati életciklushoz, tulajdonosi célokhoz igazodó javaslatok kidolgozása, működési és szervezeti költséghatékonyság vizsgálata
  • növekedés, restrukturálás: megváltozott vagy változás előtt álló vállalatok számára kiemelkedő fontosságú a várható hatások pénzügyi modellezése, üzleti/pénzügyi előrejelezések készítése

üzleti tervezés, pénzügyi modellezés

A vállalkozás életében az üzleti tervezés kiemelkedő szerepet tölt be: a normál működés mellett is szükség van a gazdálkodás kereteit kijelölő éves vagy hosszabb távú pénzügyi előrejelzések, üzleti tervek készítésére. Ugyanakkor különböző változási szituációkban - mint pl. a cég átalakítása, fejlesztése, nagyobb volumenű beruházási döntések, megváltozott piaci körülmények - még inkább előtérbe kerül, hogy a tulajdonosok és menedzsment tiszta képet kapjon a változások várható pénzügyi hatásairól.
Sok esetben a megalapozott, részletes üzleti és pénzügyi terv meglétét külső partnerek várják el, pl. hitelfelvételnél, befektetői forrásbevonásnál, pályázatok esetében vagy akár hatósági engedélyzetetési eljárás során egyes iparágakban.
Ebből kifolyólag mind az üzletfejlesztés támogatási, mind finanszírozási szolgáltatásainkhoz szorosan kapcsolódóik az üzleti és pénzügyi tervek összeállítása, szcenariók modellezése.
Ezt a tevékenységünket szorosan támogatja a stratégiai és szakmai partnerünk, a Blackburn Consulting által fejlesztett üzleti tervező alkalmazás, a BB Forecast, amely egy komplex pénzügyi előrejelzésre és modellezésre szolgáló termékcsalád.
Az alkalmazás széleskörű paraméterezési és automatizált lehetőséget tartalmaz, nagymértékben támogatja a pénzügyi szakemberek munkáját, ezért ügyfeleink számára is ajánljuk annak bevezetését.
A BB Forecast alkalmazás funkcióiról és licenszelési feltételeiről itt tájékozódhat részletesebben.

kapcsolatfelvétel

lépj velünk kapcsolatba vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!